Hotel raspolaže sa 15 luksuznih smeštajnih jedinica, od kojih su 2 apartmana za dve i tri osobe, 1 studio za dve osobe, 3 deluxe dvokrevetne sobe, 6 superior dvokrevetne, 2 standardne jednokrevetne i 1 soba za osobe sa invaliditetom. Sve smeštajne jedinice su savremene i opremljene po visokim standardima. Pored obaveznog inventara u sobama, gosti mogu na zahtev dobiti dečiji krevetac, dodatni jastuk i prekrivač. 12 smeštajnih jedinica poseduje terasu, parking obezbeđuje mesta za 6 vozila, a podzemna garaža raspolaže sa 8 parking mesta koji su besplatni za goste hotela.
Standard soba
Moderno dizajnirane sobe sa udobnim krevetom i moderno opremljenim i prostranim kupatilom. Sobe sadrže radni sto, mini bar, veliko ogledalo, noćni stočić, elegantne zavese sa draperima, LCD televizor, sef i klima uređaj.
Detaljnije
Superior soba
Moderno dizajnirane sobe sa dva odvojena ležaja koji se mogu spojiti u francuski ležaj radi maksimalnog komfora. Prostrana i opremljena kupatila. Sobe sadrže radni sto, mini bar, veliko ogledalo, noćni stočić, elegantne zavese sa draperima, LCD televizor, sef i klima uređaj.
Detaljnije
De Luxe studio
De Luxe studio se sastoji iz komforne prostorije za dnevni boravak, spavanje, pripremu hrane i ručavanje. Moderni dizajn, prostranost i udaljenost od buke čine ovaj apartman savršenim prostorom za boravak 2 osobe.
Detaljnije
De Luxe soba
Modernog dizajna sa francuskim ležajem, maksimalne komfornosti. Prostrana i luksuzno opremljena kupatila. Sobe su opremljene radnim stolom, mini barom, velikim ogledalom, noćnim stočićem, elegantnim zavesama sa draperima, LCD televizorom, sefom i klima uređajem.
Detaljnije
De Luxe apartman
U okviru apartmana pogodnih za odmor 1-3 osobe nalaze se dnevni boravak, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Moderno dizajnirani apartmani su udobni i prostrani, predstavljajući pravi izbor za ljubitelje luksuza i komfora.
Detaljnije
Soba za osobe sa invaliditetom
Soba sa savremenim dizajnom koja je u potpunosti prilagođena osobama sa invaliditetom. Prostrana i sa bračnim krevetom, ima kupaonicu sa walk-in tušem i bez problema može primiti osobe u kolicima.
Detaljnije
Rezervacije